Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Випадок при посадці до автобусу який закінчився погано для одного нахабного молодого хлопця.
Треба носити улюблені речі сьогодні, а не берегти їх на майбутнє. Бо що буде в майбутньому невідомо.
Оповідання про те, як маленька дівчинка відчуваючи себе нікому непотрібною після розлучення батьків стала грати в гру "Синій кит".
Коротка історія про людину, нічим не примітну та не цікаву. Емоції під час читання застануть вас зненацька.
Оповідання про те, як моя мати Галина Григорівна якій у 1965 році виповнилося шістнадцять років вступила на навчання до Новоросійського будівельного технікуму і її подружка Люда намагалася познайомитися зі старшими хлопчиками.
Оповідання про те, як хлопець відмовився платити штраф за проїзд без білету.
Оповідання про те, як Голова фракції "Слуг народу" побачив на сидінні на місці для голосування підозрілий предмет який прийняв за бомбу і наказав усім народним депутатам України евакуюватися з сесійної зали Верховної Ради, а потім з'ясувалося що цей предмет забута кимось з депутатів Конституція України.
Оповідання про те, як прем'єр-міністр України розповідав ведучому телеканалу про реформи в Україні, а глядач подзвонив у телестудію по телефону і почав спростовувати його слова.
На засіданні Уряду обговорюють питання забезпечення сталого демографічного розвитку України і розглядають пропозицію експерта Вадима Денисенка "заборонити виїзд українських чоловіків з України на 3 роки".
На засіданні Уряду міністр економіки України пропонує повернути усіх жінок-біженок з дітьми до України, бо потрібна буде дешева робоча сила для відбудови України після закінчення російсько-української війни.