Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Оповідання про порятунок рятувальниками родини постраждалих від затоплення водою їх будинку після підриву рашистами Каховської ГЕС
Оповідання про корупцію чиновників під час війни, розправу над тими хто викриває факти корупції у владі і цензуру в інтернеті.
Вадим військовий, сержант 45 ОАБр отримує від керівництва дозвіл на кілька днів повернутися до Києва щоб побачити свою сім'ю. Він йде по Хрещатику і бачить у натовпі людей свою дружину Тетяну і маленьку доньку Віку.
Двоє могильників розмовляли одне з одним в кафе і жалілися на відсутність багатих клієнтів, бо ховають лише самих військових за поховання яких сплачує держава.
У військового який воює на Донбасі шахрай видаючи себе за працівника "Приватбанку" вкрав з банківської зарплатної карти гроші попросивши назвати секретний CVC/CVV код.
Заради недозрілих маленьких зелених яблучок невідомі вандали зламали чужий саджанець яблуні.
Вчора мій 8-ми річний племінник Діма влаштував скандал заявивши що "зараз канікули" і він "не хоче вчитися" і математика йому не потрібна. А я доказував йому що без знання математики не можна прожити в сучасному житті.
Випадок на дитячому майданчику з моїми племінниками Дімою і Галею коли подруга Галі Єва відмовилася приймати Діму в гру в "квача" і він образився що Галя з нею грає.
Одного разу наша сусідка по дачі покликала мою матір і попросила її про те, щоб її онуки обірвали плоди сусідської вишні, що росла біля дороги, бо гілкам дерева важко від ваги плодів.
Олегу Івановичу онкологи поставили діагноз рак горла і суворо заборонили пити. Він місяць терпів, а потім вирішив порушити рекомендації лікарів і от що з цього сталося.