Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Вчора мій 8-ми річний племінник Діма влаштував скандал заявивши що "зараз канікули" і він "не хоче вчитися" і математика йому не потрібна. А я доказував йому що без знання математики не можна прожити в сучасному житті.
Випадок на дитячому майданчику з моїми племінниками Дімою і Галею коли подруга Галі Єва відмовилася приймати Діму в гру в "квача" і він образився що Галя з нею грає.
Одного разу наша сусідка по дачі покликала мою матір і попросила її про те, щоб її онуки обірвали плоди сусідської вишні, що росла біля дороги, бо гілкам дерева важко від ваги плодів.
Олегу Івановичу онкологи поставили діагноз рак горла і суворо заборонили пити. Він місяць терпів, а потім вирішив порушити рекомендації лікарів і от що з цього сталося.
Випадок в парку "Наталка" коли 15-ти річний підліток хотів натравити свого ротвейлера на хворого голуба, а йому завадив літній чоловік з маленьким онуком.
Одного дня Ірина Володимирівна випадково знайшла смс-ку від коханки в смартфоні свого чоловіка і дуже обурилася. Що було далі ви дізнаєтеся коли прочитаєте моє оповідання.
Випадково підслухана мною в барі розмова двох друзів про подружню зраду.
Роздуми у вечірній час під час повітряної тривоги про життя та смерть.
Вечірні роздуми про вічне і споглядання за зірками.
Випадок з мого життя. Колись в моєму будинку на 7 поверсі жила колишня вчителька російської мови. Вона померла і її донька вступивши до прав наслідування майна продала квартиру матері іншим людям які одразу ж почали робити "євроремонт" і викидати на смітник особисті речі колишньої господарки квартири.