Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Доцент Ігор Миколайович довгі роки потерпав від нав'язливого сусіда професора математики Петра Олександровича який полюбляв схопити його за комір сорочки і розповідати йому про свої родинні проблеми. В статті по психології доцент Ігор Миколайович вичитав про "метод зіпсованої платівки" та вирішив застосувати його на практиці щоб позбутися надокучливого співрозмовника в особі професора Петра Олександровича.


35-річна Інна Петрівна повертаючись додому з роботи стала жертвою нападу малолітнього гвалтівника. Щоб не допустити згвалтування вона вигадала хитрий план як злякати гвалтівника.
Ігор Миколайович доцент КПІ одружений чоловік з двома дорослими дітьми до сих пір не може забути своє перше захоплення дівчину Вероніку яка його обдурила та разом із бандитами обікрала квартиру його батьків.
17- річний поет-початківець Джейкоб прийшов додому до своєї дівчини Аманди щоб прочитати їй власні вірші про кохання. Він очікував позитивної реакції від дівчини, але його дівчина Аманда розкритикувала його вірші і сказала йому що він може написати краще. Це неабияк розлютило Джейкоба і він зробив жахливий злочин, на який би не пішов будучи у здоровому глузді.
Дівчинку Таню збиває автомобіль і вона з відкритою черепно-мозковою травмою потрапляє до лікарні. Лікарі роблять їй операцію на мозку, але після цього дівчинка впадає у кому. Її батьки перебувають у відчаї, а в цей час злочинна група лікарів "чорних трансплантологів" хоче використати органи дівчинки Тані для пересадки їх донці місцевого бізнесмена якій терміново необхідна пересадка донорської нирки...
Ірина та Микола після 5 років цивільного шлюбу нарешті одружилися та поїхали у весільну подорож до Кіпру. На шостий день відпочинку у розкішному готелі Миколі раптом стає зле і його госпіталізують до місцевої лікарні. В лікарні Миколі ставлять діагноз отруєння щурячою отрутою. Поліція відкриває кримінальне провадження за фактом отруєння Миколи за статтею "замах на вбивство" і під підозру потрапляє його дружина Ірина. Але чи є вона справжнім отруйником Миколи?
Грегорі посварився зі своєю матір'ю Гейл через трійку по математиці і в якості покарання вона забрала в нього його відеоприставку. Образившись на матір Грегорі вирішив її вбити.
Журналіст "Російської газети" Олексій Миколайович прагне взяти інтерв'ю у міністра культури РФ Володимира Мединського щодо стану розвитку сучасної російської культури та її майбутнього. Через свого колегу Олексій Миколайович дізнається що міністр культури РФ Володимир Мединський перебуває на закритій світській вечірці і журналіст Олексій Миколайович прибуває на неї з метою отримати від міністра культури РФ бажане інтерв'ю.
В практиці будь-якого лікаря трапляються такі дуже "розумні" пацієнти, які самі собі ставлять "діагноз" і вимагають у лікарів призначення їм ліків для лікування своєї "хвороби".
В сміттєвому баку за 300 метрів від воріт
"Ставропігійного жіночого монастиря на честь святих дружин-Мироносиць" в Отего штат Нью-Йорк, США водій сміттєвозу Фред Уокер виявив закриту на замок стару спортивну сумку Nike . Із цікавості зазирнувши у сумку він виявив в ній мертву новонароджену дитину. Фред Уокер викликав по мобільному телефону поліцію. Поліція із застосуванням кінолога зі службовою собакою вивчила місце виявлення страшної знахідки та дійшла висновку що вбивця один із мешканців монастиря неподалік.