Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Оповідання про вбивство і пограбування українки в Польщі через електронну сигарету.
Оповідання про те, як мій приятель Ігор в 1990 році був в Німеччині і зайшовши в невеличкий магазинчик був приголомшений асортиментом продукції з маринованим хроном.
Оповідання про те як безробітному чоловіку який прийшов до центру зайнятості ставати на облік вручили повістку співробітники ТЦК.
Випадок з життя моєї старшої сестри Ірини Іванівни. Коли вона була маленька і ходила до дитячого садка там працювала жорстока вихователька яка знущалася над дітьми. Одного разу діти викинули черстві пряники отримані на сніданок у відро для сміття в туалеті, а жорстока вихователька змусила їх дістати з відра для сміття і з'їсти.
Виступ на святі Новорічної ялинки з віршами моєї старшої сестри Ірини Іванівни збентежив Діда Мороза і довів до сліз Снігурку.
Оповідання про інтерв'ю журналістам Голови ГУР Міністерства Оборони України Кирила Буданова щодо строків звільнення окупованого рашистами Криму.
Оповідання про вечірню промову президента України Володимира Зеленського і сліпе поклоніння українців які хочуть бачити в ньому нового месію який зробить їм добро.
Про приїзд до Києва у листопаді 2022 року міністра юстиції Німеччині Марко Бушмана і його зустріч з міністром юстиції України Денисом Малюською.
Оповідання про те як батько повів маленького сина до психоаналітика і той поставив йому діагноз "Едіпів комплекс". Батько сина не повірив у діагноз встановлений сину лікарем і не став лікувати сина і це призвело до трагедії.
Чому я не хочу ходити на зустрічі колишніх випускників? Я не люблю витрачати час на чужі понти і тупі сальні анекдоти які я вже чув.