Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Випадок з мого життя. Коли мені було 7 років я допомогав батьку здирати старі шпалери від стіни і випадково потрапив ножем в розетку і мене вдарило струмом. Не знаю що це було щасливий випадок чи втручання Бога, але я вдячний Долі за те що до сих пір живий і маю плани на майбутнє.
Оповідання про те як студент на іспиті відповідав викладачу чим відрізняється демократія від тоталітаризму.
Кілька днів тому я позичив 50 грн літній жінці на лікування від лейкозу онука, а жінка виявилася шахрайкою.
Оповідання про те, як волонтера обдурили шахраї продавши йому джип з гнилим дном.
Оповідання про те, як кілька днів тому ми поверталися додому на автобусі з ринку і літній чоловік намагався пригостити мою матір пиріжками.
Оповідання про вбивство і пограбування українки в Польщі через електронну сигарету.
Оповідання про те, як мій приятель Ігор в 1990 році був в Німеччині і зайшовши в невеличкий магазинчик був приголомшений асортиментом продукції з маринованим хроном.
Оповідання про те як безробітному чоловіку який прийшов до центру зайнятості ставати на облік вручили повістку співробітники ТЦК.
Випадок з життя моєї старшої сестри Ірини Іванівни. Коли вона була маленька і ходила до дитячого садка там працювала жорстока вихователька яка знущалася над дітьми. Одного разу діти викинули черстві пряники отримані на сніданок у відро для сміття в туалеті, а жорстока вихователька змусила їх дістати з відра для сміття і з'їсти.
Виступ на святі Новорічної ялинки з віршами моєї старшої сестри Ірини Іванівни збентежив Діда Мороза і довів до сліз Снігурку.